Batman / Merkez Gültepe İlkokulu

Telefon:04882180603--04882180603 Adres:Gültepe Mahallesi Eflatun cad. NO 15/A Gültepe ilkokulu Batman Web Sitesi:https://batmangultepeilkokulu.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman İlkokulları, Batman Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Batman İlkokul Haberleri, Batman Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://batmangultepeilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonFarklı fikirlerin hayat bulduğu ve gerçekleştireceği etkinliklerle örnek, Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
MisyonEğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerimizi, hayata ve orta öğretime hazırlamak için, sağlıklı ve güvenli bir ortamda, tüm imkânlarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, onları ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisini geliştirebilen ve çağın gereklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir.
BaşarılarBEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL, OKULUM TEMİZ, SIFIR ATIK, PROJELERDE BAŞARILAR, SATRANÇ VE RESİM ALANINDA İL BİRİNCİLİĞİ...
Telefon04882180603--04882180603
AdresGültepe Mahallesi Eflatun cad. NO 15/A Gültepe ilkokulu Batman
İnternet Sitesihttps://batmangultepeilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun bulundugu mahalle, Batman ilinin yeni yerleşim alanlarından birisi olan Gültepe mahallesidir. Mahalle olarak modern ve yeni binalar bulunup, bina yapıları apartman ve siteler seklindedir. müstakil ev neredeyse hiç yoktur.
Ulaşımİl merkezinde olup ,her yerden özel araÇla veya toplu taşıma ile ulaşım vardır.Okulumuzun bulundugu mahalleye sehir içi dolmuslar ve belediye otobüsleri düzenli olarak gidip gelmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezinde olup ,her yerden özel araÇla veya toplu taşıma ile ulaşım vardır.
Servis BilgisiÖğrencilerimizi taşıyan, velilerimizin anlaştığı özel servisler mevcuttur.
Ders SaatleriSABAH 09:00 - 12:10 ÖĞLE ARASI (YEMEK 40´) 12:50 - 14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer sistemi. (doğal gaz)
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFUTBOL, BASKETBOL, SATRANÇ
  • Öğretmen Sayısı52
  • Öğrenci Sayısı1326
  • Derslik Sayısı35
  • Atölye Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://batmangultepeilkokulu.meb.k12.tr/72/01/749759/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)