Batman / Merkez Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:04882142537 Adres:BAYINDIR MAH. HASANKEYF YOLU SK. BATMAN GAZI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 28 MERKEZ / BATMAN Web Sitesi:https://gazimeslek.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Batman Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://gazimeslek.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBatman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; mesleki ve teknik eğitimde ihtiyaç duyulan meslek elemanı eğitiminde; çevre, bölge ve ülke çapında saygın ve tercih edilen, alanında yenilik değişme öncü olan, rekabet gücüne sahip; mensubu olmaktan her zaman gurur duyulan önder bir eğitim kurumu olarak gelecekte var olmak.
MisyonÇalışanların huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek, Öğrencilerin kendilerinde var olan yetenekleri keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan iyi vatandaş yetiştirmektir.
Telefon04882142537
Faks04882141183
AdresBAYINDIR MAH. HASANKEYF YOLU SK. BATMAN GAZI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 28 MERKEZ / BATMAN
İnternet Sitesihttps://gazimeslek.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHasankeyf Yolu Üzeri Binatlı Köyü Best Mevki No: 3 Merkez BATMAN
Ulaşımİl Merkezine 8 km uzaklıktadır. Okulumuz Merkeze bağlıdır.Okulumuza ulaşım şehir içi minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 8 km uzaklıktadır. Okulumuz Merkeze bağlıdır.
Ders Saatleri08:50 - 17:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzun Bölgede sportif alanda dereceleri bulunmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz Ulusal Ajans ve Tübitak Projelerini aktif olarak yürütmektedir.
ProjelerTübitak Araştırma Projelerinde aktif olarak yer almaktayız. Bunun yanında il düzeyinde Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesiyle adını duyurmuştur. Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projelerinde ödül sahibidir.
  • Öğretmen Sayısı47
  • Öğrenci Sayısı820
  • Derslik Sayısı23
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://gazimeslek.meb.k12.tr/72/01/745642/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)