Batman / Merkez Fatih Anadolu Lisesi

Telefon:(488) 2135231 Adres:FATİH MAHALLESİ BARIŞ BULVARI 3309 SOK. NO1 BATMAN/MERKEZ Web Sitesi:https://batmanfatihal.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman Anadolu Liseleri, Batman Merkez Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Merkez Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://batmanfatihal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOKUL VİZYONU : "Normal Öğretim" ile 40 dakikadan oluşan 8 ders şeklinde, sabah:5 ve Öğle:3 ders işleyişi ile eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren okulumuz, toplamda 1013 öğrenci potansiyeline sahiptir. Öncelikle akademik kariyere yer vermek ve öğrencileri Ön Lisans, Lisans ve Yüksek Lisans programlarına hazırlama amacı güden okulumuzun uzun vadeli hedeflerine öğrencilerin kişisel, sosyal ve zihinsel gelişim evrelerini sağlayacak donanımları kazandırmak temel felsefemizdir. Gelişim evreleri ve öğretim ortamları birlikteliğini sürdürme konusunda yol göstermek ve yol gösterecek öğretmenler için ufuklarını geniş tutmalarını sağlayacak projelere öncelik vermek amaçlar arasında yer alır. Ayrıca sosyal gelişim yönüyle okulun Sosyal, Kültürel, Sportif ve Bilimsel etkinlikler düzenleyen bir okul kültürü oluşturmak.
Okulumuz Fatih Anadolu Lisesi’ nin mevcut durumdan gelecek yıllara dair gelişim modellerini içeren programları 5 kategoride düşünmek gerekiyor. Bunlar:
1. Fiziki donanım yeterlilik modeli
2. Öğrenci gelişim modeli
3. Öğretmen gelişim modeli
4. Başarı ve mesleki gelişim modeli
5. Sosyal gelişim modeli
MisyonEğitim-öğretim alanında kişisel gelişimi sağlayacak olan Bedensel, Zihinsel ve Sosyal gelişim boyutlarını edinen öğrenci profilini oluşturmak.
BaşarılarSportif ve kültürel etkinliklerin yanında kariyer ve statü edinmesi hedeflenen öğrencilerin değişik üniversite bölümlerine yönelmesini sağlamak.
Telefon(488) 2135231
AdresFATİH MAHALLESİ BARIŞ BULVARI 3309 SOK. NO1 BATMAN/MERKEZ
İnternet Sitesihttps://batmanfatihal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFatih Mahallesi Barış Bulvarı 3309 Sokak No: 1 Merkez/BATMAN
Ulaşımİl MerkeziŞehir içi toplu taşıma ve otobüslerle...
Merkezden Uzaklıkİl Merkezi
Servis BilgisiAnlaşmalı servis yok
Ders SaatleriOkul Giriş-çıkış saatleri: 08.00 - 15.00
Öğle arası: 12.00 - 12.40
Teneffüs arası: 10 dakika
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğal Gaz...
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, Voleybol, Basketbol, Batminton, Masa Tenisi ve Satrnç alanlarında branş öğretmenlerinin kontrolünde düzenlenen yetiştirme ve egzesiz programları.
Bilimsel EtkinliklerYılsonu Bilim Şenliği kapsamında hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin hazırladığı proje ve çalışmaların sergilenmesi.
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı1041
  • Derslik Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://batmanfatihal.meb.k12.tr/72/01/233268/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)