Batman / Merkez Farabi Anadolu Lisesi

Telefon:5550227247 Adres:Korik Mahallesi Farabi Anadolu Lisesi Sitesi 5042A. Sokak NO 2 MERKEZ / BATMAN Beyaz Şato Düğün Salonu Arkası
6 KM
OTOBÜS, MİNİBÜS ve ÖZEL SERVİS ARAÇLARI
Web Sitesi:https://batmanfarabianadolulisesi.meb.k12.tr Batman Okulları, Batman Merkez Okulları, Batman Anadolu Liseleri, Batman Merkez Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Anadolu Lisesi Haberleri, Batman Merkez Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://batmanfarabianadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonToplum içinde her yönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, Türkçeyi doğru,etkili kullanmanın yanında en az bir yabancı dili çok iyi bilen, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulayan, araştırmacı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yükseköğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
Telefon5550227247
Faks4882807200
AdresKorik Mahallesi Farabi Anadolu Lisesi Sitesi 5042A. Sokak NO 2 MERKEZ / BATMAN Beyaz Şato Düğün Salonu Arkası
6 KM
OTOBÜS, MİNİBÜS ve ÖZEL SERVİS ARAÇLARI
İnternet Sitesihttps://batmanfarabianadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖRİK MAHALLESİ 5042A SOKAK NO:2
UlaşımOTOBÜS, MİNİBÜS ve ÖZEL SERVİS ARAÇLARI
Merkezden Uzaklık6 KM
Servis BilgisiOTOBÜS:11 ve 17, ÜNİVERSİTE ŞEHİRİÇİ MİNİBÜSLERİ
Kontenjan BilgileriOkulumuz kayıt alanına göre öğrenci almaktadır. Okulumuzun güncel kontenjan bilgilerini "https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx" adresinden öğrenebilirsiniz.
Ders Saatleri08.00-15.05
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerFUTBOL
BASKETBOL
SATRANÇ
VOLEYBOL
HENTBOL
BOCCE
Projeler49. TÜBİTAK LİSELER ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ
4006 TÜBİTAK PROJELERİ
BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ
OKULUM TEMİZ PROJESİ
SIFIR ATIK PROJESİ
  • Öğretmen Sayısı47
  • Öğrenci Sayısı850
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://batmanfarabianadolulisesi.meb.k12.tr/72/01/763627/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)