Kaynak:https://batmanihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılarson dört yılda iki tıp fakültesi olmak üzere ortalama her sene 50 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir. son dört yılda tubitak bilim yarışmasında Türkiye finalına proje göndermiştir. son dört yılında değerler eğitiminde okul olarak iki il birincisi bireysel anlamda ise Türkiye üçüncülüğü elde edilmiştir. sosyal aktiveteler ise sayısız olarak gerçekleşmiştir.
Telefon4882312205
Faks4882312590
AdresHÜRRİYET MAH. 415 SK NO38
İnternet Sitesihttps://batmanihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHürriyet mahallesi Batman ilimizin en eski mahallelerinden biridir. Okulumuzun etrafında bir çok okul yer almaktadır.
UlaşımOKULUMUZ İLİMİZ MERKEZİNDE OLUP, EN UZAK MESAFEYE 25-30 DK DA GİDİLEBİLİR.Belediye otobüsleriyle tahmini sürelerle her 20´dk da bir,şehir içi münübüslerlede her 15 dakika da bir gidiş ve gelişlerde ulaşım yapılmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLİMİZ MERKEZİNDE OLUP, EN UZAK MESAFEYE 25-30 DK DA GİDİLEBİLİR.
Kontenjan Bilgileri761
Ders SaatleriSabah Başlama: 08:20
Bitiş : 15:20
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı44
  • Öğrenci Sayısı764
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://batmanihl.meb.k12.tr/72/01/234298/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)