Başkanlar Merkezimizde

KAYSERİ ESNAF ve SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ Başkanı Sn. "Şeyhi ODAKIR", KAYSERİ ESNAF ve SANATKARLAR KREDİ ve KEFALET KOOPERATİFİ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa ALAN, Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Sn. Kenan ARSLAN, LOKANTACILAR VE PASTACILAR ODASI Başkanı Sn. Altan AYDEMİR, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur PEKDEMİR ve TV 1 KAYSERİ'den değerli Basın Mensupları Merkezimize ziyarette bulundular.

Ziyaretçilerimiz Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonumuzda Öğrencilerimizle buluştular. Merkez Müdürümüz Ömer TUNCER Heyete Merkeziiz hakkında bilgilendirme konuşması yaptı. Ardından KAYSERİ ESNAF ve SANATKARLAR KREDİ ve KEFALET KOOPERATİFİ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa ALAN ve KAYSERİ ESNAF ve SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ Başkanı Sn. "Şeyhi ODAKIR" söz alarak Öğrencilerimize konuşmalar yaparak Öğrencilerimizin Meslek hayatında işlerine yarayacak altın değerinde nasihatlerde bulundular. 

Heyet daha sonra Merkezimiz Robotik Kodlama Atelyesi ve Dijital Sınıfımızın açılışını yaptılar. Heyet Merkezimiz Yiyecek İçecek Hizmetleri Atelyesi, Moda Tasarım Alanı Atelyesi ve Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Atelyemizi ziyaret ederek Öğretmenlerimiz tarafından yapılan açıklamaları dinlediler. Öğrencilerle bol bol sohbet etme fırsatı bulan Ziyaretçi Heyeti ziyaretten duydukları memniyeti bildirerek Merkezimizden ayrıldılar. 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kayseri Kocasinan Osman Düşüngel Mesleki Eğitim Merkezi

Kaynak:https://odmem.meb.k12.tr/icerikler/baskanlar-merkezimizde_14518359.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)