“başarmak Geleneğimiz”

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri akademik ve kültürel yarışmalardan yine ödülle döndüler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Türk Havayolları, TRT ve Temsa Global’ın ana sponsorluğunda İETT tarafından, 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Transist 2015, 8. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı kapsamında TRANSİST 2015 Proje Yarışması  düzenlemiştir.

Her yıl ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi ve başarılı kurumların teşvik edilmesi bunun yanı sıra ulaşım sektöründeki bilgi paylaşımını sağlamak, stratejik çalışmalara katkıda bulunmak, halkın toplu ulaşıma olan ilgisini artırmak, ulaşım teknolojilerindeki eksikliklerin tespit edilerek yenilikçi çözümler üretilmesini sağlamak amacıyla; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin katıldığı  Transist 2015 yarışmasına   Okul olarak öğrencilerimiz İlhami Osman KARAKURT ve Fatih UÇAR´ın "GÖRÜNÜR KENTLER" isimli projesiyle başvuruda bulunduk.

7 farklı kategoride başvuruların alındığı yarışmada projemiz yapılan jüri değerlendirmesinin ardından "Erişilebilirlik" kategorisinde ikincilik (2.) ödülünü almaya hak kazandı.

Transist Ödül Töreni 18 Aralık 2015, Cuma 17.00 - 19.00 saatleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizi ve Ersin Ertürk öğretmenimizi tebrik ediyorum.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://kartalaihl.meb.k12.tr/icerikler/basarmak-gelenegimiz_1741392.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)