Başarı Hikayesi: Osman Eymen Karaoğulları

Gurur Verici Başarı: Osman Eymen Karaoğulları Gümüş Madalya Kazandı!

    Okulumuz öğrencisi Osman Eymen Karaoğulları, Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde Ortaokul Bilgisayar dalında gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Vali Hulusi Şahin, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

      Türkiye genelinde 440 öğrencinin katıldığı 2. Aşama Sınavı'nda 31'i altın madalya, 67'si gümüş madalya ve 94'ü bronz madalya olmak üzere 192 öğrenci madalya almaya hak kazandı. Bu zorlu yarışmada gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden Osman Eymen, okulumuzun ve ailesinin gurur kaynağı oldu.

      Osman Eymen'in başarısı okulumuzun başarı geleneğini de güçlendiren bir adım oldu. Bilime ve öğrenmeye verdiği önemle her zaman öne çıkan okulumuz, Osman Eymen gibi parlak öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

      Okulumuz olarak Osman Eymen'i bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, gelecekteki çalışmalarında da kendisine her türlü desteği sunmaya hazır olduğumuzu bildiriyoruz. Osman Eymen'in başarısı, tüm öğrencilerimize ilham kaynağı olacak ve onları da kendi hayallerinin peşinden gitmeye teşvik edecektir.

    Başarılarının devamını dileriz, Osman Eymen!

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Hacıbayram Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)