Bartın / Merkez Bedil İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon21.Yüzyılda okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-ögretim programlarını, çevre faktörlerini de dikkate alarak imkânlar dâhilinde dünyada gelişmekte olan teknolojilerden en iyi şekilde yararlanarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak.Öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak onları sosyal, kültürel, ekonomik, ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, üst öğretim kurumlarına nitelikli öğrenciler yetiştirmek ve “Bedil İlkokulu” olarak eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
MisyonOkulumuzda; Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireylerin yetiştirildiği, demokratik yaşam felsefesinin herkes tarafından benimsendiği, insan haklarına saygının egemen olduğu, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkes tarafından benimsenerek kullanıldığı, araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği, öğrenmenin her fert için yaşam boyu devam ettiği ilkesinin her zaman temel ilke olarak kabul edildiği, Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliklerinin önemli bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü bir çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Telefon3782333171
Faks(378) 233 3171
AdresBedil Köyü Merkez/Bartın
İnternet Sitesihttps://bedil.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyde ilkokul vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
UlaşımBartın Merkeze uzaklığı 24 Km Kozcağız Merkeze 6 km dir.Servis
Merkezden UzaklıkBartın Merkeze uzaklığı 24 Km Kozcağız Merkeze 6 km dir.
Ders Saatleri08:50 - 14:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer Sistemi
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı158
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bedil.meb.k12.tr/74/01/416913/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)