Balıkesir / Kepsut Oktay Koçman Ortaokulu

Telefon:0 (266) 576 22 82 Adres:KASAPZADE MAH. BURHAN ALKAN BUL. OKTAY KOÇMAN ORTAOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 2 KEPSUT / BALIKESİR
İlçe merkezinde bulunmakta ve İl merkezine 25 km uzaklıktadır.
Öğretmenlerimiz ilçemizde ikamet edebilir veya Balıkesir ili´nde ikamet ederek öğretmen servisleri, otobüsler yada şahsi araçları ile ulaşımlarını sağlayabilirler.
Web Sitesi:https://oktaykocman.meb.k12.tr Balıkesir Okulları, Balıkesir Kepsut Okulları, Balıkesir Ortaokulları, Balıkesir Kepsut Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Balıkesir Ortaokul Haberleri, Balıkesir Kepsut Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://oktaykocman.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeçmişini bilen ve sahip çıkan, zamanının tüm imkanlarıyla geleceğini kurabilen bireyler yetiştirmek.
MisyonBütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, eğitimli, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Öğrencilerimizi, demokratik toplum düzenine saygılı; içinde yaşadığı dünyayı seven, kendine güvenen, soran ve sorgulayan, inançlı, katılımcı, sorumluluk sahibi, kararlı, tutarlı, cesur, toplumla barışık bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencileri bir bütün olarak algılayıp içindeki değerleri ortaya çıkaran, onları geliştiren anaokulundan mezuniyete kadar aynı kültür ortamında yetişmelerine olanak sağlayan etkin ve öncü bir okul olmaktır.
Telefon0 (266) 576 22 82
AdresKASAPZADE MAH. BURHAN ALKAN BUL. OKTAY KOÇMAN ORTAOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 2 KEPSUT / BALIKESİR
İlçe merkezinde bulunmakta ve İl merkezine 25 km uzaklıktadır.
Öğretmenlerimiz ilçemizde ikamet edebilir veya Balıkesir ili´nde ikamet ederek öğretmen servisleri, otobüsler yada şahsi araçları ile ulaşımlarını sağlayabilirler.
İnternet Sitesihttps://oktaykocman.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçemiz Anadolu Yarımadası’nın kuzeybatısında Marmara Bölgesi’nin, Güney Marmara bölümünde kalan Balıkesir ilinde yer alır.
İlçe merkezimizin nüfusu 6.081, köylerimizin nüfusu 19.934 olmak üzere toplam nüfusumuz 26.015’dir.
İlçemizde yazlar kurak ve sıcak, kışlar ılık ve yağışlı geçmektedir. Kışlar ova bölgesinde yağmur, dağlık bölgelerinde ise yağmur ve kar şeklinde görülür.
UlaşımÖğretmenlerimiz ilçemizde ikamet edebilir veya Balıkesir ili´nde ikamet ederek öğretmen servisleri, otobüsler yada şahsi araçları ile ulaşımlarını sağlayabilirler.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde bulunmakta ve İl merkezine 25 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmen servisleri bulunmaktadır.
Ders Saatleri08.50-15.35 (P.tezi, Salı, Çarş, Perş, Cuma)
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı350
  • Derslik Sayısı18
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://oktaykocman.meb.k12.tr/10/13/740050/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)