Balıkesir / Bandırma Ali Fahri İşeri İlkokulu

Telefon:0266 7211840 Adres:600 Evler Mah.Mustafa Evyapan Cad.No13 Bandırma /BALIKESİR Web Sitesi:https://alifahriilkokulu.meb.k12.tr Balıkesir Okulları, Balıkesir Bandırma Okulları, Balıkesir İlkokulları, Balıkesir Bandırma İlkokulları, İlkokul Haberleri, Balıkesir İlkokul Haberleri, Balıkesir Bandırma İlkokul Haberleri
Kaynak:https://alifahriilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇevrede ve bölgede örnek okul olmak.
MisyonEğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan doğru iş yapan bireyler yetiştirmesine, böylece Büyük Atatürk´ün Çağdaş Uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak hedefine öncülük etmek, çağdaş yönetim teknikleri kullanarak hatasız, sürekli daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle öğrencilere milli manevi değerlerine bağlı, kendine güvenen, insanlara saygılı, hoşgörülü bireyler yetiştirmektir. Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Telefon0266 7211840
Faks(266) 721 4250
Adres600 Evler Mah.Mustafa Evyapan Cad.No13 Bandırma /BALIKESİR
İnternet Sitesihttps://alifahriilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBandırma Marmara Denizi’nin güneyinde, aynı adla anılan körfezde yer alan önemli bir liman kentidir. Karayolu ile; Balıkesir üzerinden Ege’ye ve güneye, Bursa üzerinden tüm Anadolu’ya ve İstanbul’a, Çanakkale üzerinden de Trakya’ya, kısaca yurdumuzun her yanına rahat ulaşım olanağı olan bir kenttir. Denizyolu ulaşımında, İstanbul-Bandırma arasındaki hızlı feribot ve deniz otobüsü seferleri, Bandırma’yı İstanbul’un bir parçası konumuna getirmiştir.
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık yaklaşık 4 km´dir. İl merkezine uzaklık ise yaklaşık 100 km´dir.Kara,deniz ve demiryolu ulaşımı vardır. Balıkesir il merkezine uzaklık: Yaklaşık 100 km Bursa il merkezineuzaklık : Yaklaşık 100 km İstanbul´a uzaklık (Deniz yoluyla): Yaklaşık 2 saattir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık yaklaşık 4 km´dir. İl merkezine uzaklık ise yaklaşık 100 km´dir.
Servis BilgisiOkulumuz İlçemizde 19 Mahalleye ait İlkokul öğrencilerinin taşıma merkezidir.
Ders Saatleri09:10 - 14:55
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı34
  • Öğrenci Sayısı648
  • Derslik Sayısı22
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://alifahriilkokulu.meb.k12.tr/10/04/731967/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)