Balıkesir / Bandırma Aksakal Umut Akkaya Ortaokulu

Telefon:0266 725 10 18 Adres:Aksakal Mahallesi Balıkesir Cad. NO35/A Web Sitesi:https://aksakalumutakkayaortaokulu.meb.k12.tr Balıkesir Okulları, Balıkesir Bandırma Okulları, Balıkesir Ortaokulları, Balıkesir Bandırma Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Balıkesir Ortaokul Haberleri, Balıkesir Bandırma Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://aksakalumutakkayaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGelecekte ülkemizin seçkin bireyleri olmayı hedefleyen öğrencilerimize, en güncel ve ulaşılabilir fırsatları sunmak. İnsan olarak nitelikli ve faydalı birey anlayışını zihinlerine yerleştirmek. İnsanlığa yararlı, çevreye duyarlı ve ülke menfaatlerini kişisel menfaatlerinin önünde tutan bir anlayışı; okul, veli ve öğrenci işbirliği ile ortaya koyacak iradeyi okul ortamına yansıtmak.
MisyonÖğrencilerimizin bulundukları kırsal ortamdan kaynaklanan sıkıntı ve zorluklarını; tüm imkanları ve fırsatları zorlayarak aşmak ve onlara yüksek hedefler koyabilmektir.Okulun vazgeçilmez paydaşı olan velileri de,okulun tüm eğitim ve öğretim sürecine ortak etmek birincil arzumuzdur.Okuyan,sorgulayan ve analiz-sentez yeteneği en üst düzeyde olan,birey bilinci kazanan eğitimli ve karakterli bir nesil oluşturmak için tüm zaman ve enerjimizi ortaya koymak durumundayız.
Telefon0266 725 10 18
AdresAksakal Mahallesi Balıkesir Cad. NO35/A
İnternet Sitesihttps://aksakalumutakkayaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMAHALLE
Ulaşım25 KMKARA YOLU
Merkezden Uzaklık25 KM
Servis BilgisiTAŞIMALI EĞİTİM
Ders Saatleri09:00

15:25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı65
  • Derslik Sayısı5
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://aksakalumutakkayaortaokulu.meb.k12.tr/10/04/732035/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)