"Bağlan Ama Bağımlı Olma" Etwinning Projemiz Başladı

      Kuruculuğunu Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Huriye AYDIN TİBİLLİ' nin yaptığı yeni bir eTwinning projesi aralık ayı itibariyle çalışmalarına başladı. Projenin diğer kurucusu Odunpazarı/Eskişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Meslek dersleri öğretmeni Nesrin ÇAKIR olmuştur. Türkiye' den diğer proje ortakları ise Tepebaşı/Eskişehir Sabiha Gökçen MTAL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ayten GÜL, Ankara/Yenimahalle Harun Çakmak MTAL Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Hatice TURAN DALLI, Hakkari/Çukurca Şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahat Çok Programlı Lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmeni Rabia FIRAT BOZKURT oldu.

     Projemizin Azerbaycan' dan da iki tane ortağı bulunmaktadır. Türk-Azerbaycan ortaklığı ile kurulan projemizde; Shamakhi/Azerbaycan THT Lisey' den Shabnam MAMMADOVA ve Baki/Azerbaycan S.C.Pişavari adına Respublika Humanitar Fanlar Gimnaziyası Gunel VAHAPZADE projemize katılmışlardır.

     Projenin öğretmen ve öğrenci tanışma toplantısını yapan proje ekibi etkinliklerine de başlamıştır.

     Yeni bir eTwinning projesine daha kuruculuk yapan Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Huriye AYDIN TİBİLLİ ile Azerbaycan' dan ve ülkemizin birçok güzel şehirinden öğrencileri ile birlikte projeye katılan öğretmenlerimize projedeki çalışmalarında başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Altınordu Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)