Aykut Yiğit Ortaokulunda Durmak Yok

Başarının Artırılmasında Öğretmen-Veli-Öğrenci Üçgeni ve Çalışmaların Analizi.

Aykut Yiğit Ortaokulu´nda eğitim öğretim durumu ve başarının artırılması ile ilgili yapılan toplantıya velinin yoğun katılımı, okul yönetimini ve öğretmenleri son derece memnun etti. Velilere teşekkür edildi ve bu anlayışın devamı dilendi.

Okul Müdürü Muhterem ALTIN; “Eğitim ve öğretimde öğretmen-veli-öğrenci üçgeninin iyi bir iletişim içersinde gerçekleşmesi başarıyı getirecektir, velilerin toplantıya yoğun ilgisi öğretmen ve öğrencinin çalışmalarda gayret ve azmini artıracaktır,sınav ve değerlendirme sonuçları belirtilen üçgen içersinde analiz edilecek tespit edilen aksaklık ve eksiklikler zamanında giderilecek, olumsuzluklara önlem alınacaktır. Özellikle öğrencilerimizin eğitiminde “Öğrencinin olumlu yönleri ele alınarak , olumsuzluklarına doğru gidilip,yönlendirilmesi,aksi takdirde direk  yanlışlıkları ,olumsuzlukları  üzerinden öğrencinin üzerine gidilmesi  ,sevgi saygı ortamını ortadan kaldırılacak ve eğitim ve öğretimden uzaklaşmasına neden olur” dedi.

 

  Veliler öğretmenleri ile birlikte sınav ve değerlendirme analizlerini yapmak üzere öğrencilerinin ders gördüğü şubelere geçtiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Adapazarı Aykut Yiğit Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)