Aydın / Sultanhisar Kabaca İlkokulu

Telefon:02563513510 Adres:KABACA MAH. KABACA SK. NO 52 SULTANHİSAR / AYDIN Web Sitesi:https://kabacailkokulu.meb.k12.tr Aydın Okulları, Aydın Sultanhisar Okulları, Aydın İlkokulları, Aydın Sultanhisar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Aydın İlkokul Haberleri, Aydın Sultanhisar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kabacailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; milli ve manevi değerleri benimseyen,koruyan ,geliştiren,kendine güvenen ,sorumluluk alan ,sağlıklı düşünen doğayı ve canlılar seven , düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi;Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda , İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.
Telefon02563513510
AdresKABACA MAH. KABACA SK. NO 52 SULTANHİSAR / AYDIN
İnternet Sitesihttps://kabacailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKabaca Köyü sınırları içerisindedir.
UlaşımAydın´a 29 km
Sultanhisar´a 2km uzaklıktadır.Karayolu ve tren yolu ve istasyon mevcuttur.Denizli Aydın E 87 Karayoluna 700m uzaklıkta,ana yoldan kuzeye doğru Kavaklı,Eskihisar yolu üzerinde bulunmaktadır.İçerisinde Karaali tren istasyonu vardır.Nazilli Söke Trenleri durmaktadır.
Merkezden UzaklıkAydın´a 29 km
Sultanhisar´a 2km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:40 14:35
Isınma TürüSOBALI
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı44
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://kabacailkokulu.meb.k12.tr/09/13/422859/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)