Aydın / Sultanhisar Eskihisar İlkokulu

Telefon:0 256 354 10 02 Adres:ESKİHİSAR MAH. KAHVELİ SK. NO 60/1 SULTANHİSAR / AYDIN Web Sitesi:https://eskihisar09.meb.k12.tr Aydın Okulları, Aydın Sultanhisar Okulları, Aydın İlkokulları, Aydın Sultanhisar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Aydın İlkokul Haberleri, Aydın Sultanhisar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://eskihisar09.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEskihisar İlkokulu olarak;
1. sınıftan 4. Sınıfa kadar, geleceğin dünyasını oluşturacak çocuklarımızı topluma faydalı bireyler olmaları için gerekli ilgi, yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri üst düzeyde birer birey olarak kazandırma amacını taşımaktayız.
Okulumuz;
Öğrencilerimizin aldıkları eğitimi günlük hayata aktarabilen, modern metotları kullanan ve takip eden, ilgi ve yeteneklerini geliştiren, sorgulayan ve eleştiren, örenmeyi hayatları boyunca devam ettiren;
Dürüst, samimi, sorumluluklarını bilen, hak ve özgürlüklerine sahip çıkan, karşılıklı saygı çerçevesinde çevresine hoşgörü ile bakabilen bireyler olarak yetişmelerini hedeflemiştir.
MisyonEskihisar İlkokulu olarak;
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları çerçevesinde, Atatürk İlkeleri doğrultusunda O´nun göstermiş olduğu yolda ilerleyen sorumluluk duygusuna sahip, kendine güveni olan, topluma faydalı ve sağlıklı bireyler kazandırmaktır.
Okulumuz, elindeki teknolojik ve kültürel imkânları en üst düzeyde kullanarak, sosyal hayatta kendini en iyi şekilde ifade edebilen, kendini sürekli yenileyen ve çevresine karşı duyarlı bireyler olarak toplumumuza faydalı kişiler yetiştirmeyi hedeflemekte ve bu hedefler doğrultusunda özveri içersinde çalışan öğretmenlerimiz, öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim vermek için çaba göstermektedirler.
Eskihisar İlkokulu olarak çalışmalarımızı bu amaçlar doğrultusunda kararlılık ve azim içinde sürdürmeye devam edeceğiz.
Telefon0 256 354 10 02
AdresESKİHİSAR MAH. KAHVELİ SK. NO 60/1 SULTANHİSAR / AYDIN
İnternet Sitesihttps://eskihisar09.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
UlaşımSULTANHİSAR´a 5 km, AYDIN´a 30 km AYDIN DENİZLİ KARAYOLUNA 3 km UZAKLIKTADIRKARA YOLU
Merkezden UzaklıkSULTANHİSAR´a 5 km, AYDIN´a 30 km AYDIN DENİZLİ KARAYOLUNA 3 km UZAKLIKTADIR
Ders Saatleri08:40 14:30
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı76
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://eskihisar09.meb.k12.tr/09/13/422739/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)