Aydın / Sultanhisar Beşeylül İlkokulu

Telefon:256 351 27 67 Adres:BEŞEYLÜL MAH. MOLLA KAHVE CAD. NO 75 SULTANHİSAR / AYDIN Web Sitesi:https://sultanhisarbeseylul.meb.k12.tr Aydın Okulları, Aydın Sultanhisar Okulları, Aydın İlkokulları, Aydın Sultanhisar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Aydın İlkokul Haberleri, Aydın Sultanhisar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sultanhisarbeseylul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak.
MisyonTürk kültürü ve değerleri çerçevesinde bunu gerçekleştirirken eğitim öğretim ortamımızda, öğrencilerimize sunacağımız her yeniliği titizlikle inceleyip araştıran, yeniliklere açık, tutarlı bir okul olmak amacındayız. Öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının, doğru konuşma ve yazmaya dayalı bir Türkçenin kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam yaratmak hedefindeyiz.
Telefon256 351 27 67
AdresBEŞEYLÜL MAH. MOLLA KAHVE CAD. NO 75 SULTANHİSAR / AYDIN
İnternet Sitesihttps://sultanhisarbeseylul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSultanhisar İlçesi,Aydın il merkezi ile Nazilli İlçesi arasında bulunmaktadır.İlçemiz Büyük Menderes ovsında,Nysa Antik Kenti güneyinde yerleşmiş,her çeşit meyve ve sebzenin yetiştiği şirin bir yerleşim yeridir.
Ulaşımİl Merkezine Uzaklığı 35 Km.İlçe Merkezi içerisinde şehir merkezinin 500 metre batısında bulunmaktadır.Aydın-Denizli Karayolu ve Demiryolu üzerinde bulunan ilçemize ulaşım, hem karayolu araçları ve trenlerle çok kolaydır.Okulumuz da ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklığı 35 Km.İlçe Merkezi içerisinde şehir merkezinin 500 metre batısında bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:40 14:30
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı98
  • Derslik Sayısı9
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sultanhisarbeseylul.meb.k12.tr/09/13/378884/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)