Aydın Nasa´ya Bağlanıyor. (23 Kasım 2017)

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen STEM Projesi kapsamında; Astronomi ve bilimi ülkemizin genç nesli arasında yaymak, sevdirmek ve bu işe ilgi duyan/duyabilecek kişilere ulaşarak ülkemizi astronomi ve bilim dallarında gelecekte daha da iyi yerlere taşımak hedeflenmektedir.

Bu kapsamda; NASA’ya ait Jet Propulsion Laboratory (JPL)’de derin uzay iletişimi ve astrofizik alanlarında araştırmacı olarak çalışan Dr. Umut Yıldız tarafından 23 Kasım 2017 tarihinde saat 10:00-12:00 saatleri arasında canlı bağlantı yöntemiyle "Astronomi ve Bilimde Kariyer" konulu e-konferans düzenlenecektir.

Yapılması Planlanan e-Konferansa ;

Her Düzeyde ve Her Kademedeki Okulların katılması zorunlu olup, aksaklıkların tespit edilmesi için 21 Kasım 2017 tarihinde saat 09:30 - 10:00 saatleri arasında https://konferans.meb.gov.tr/bilim adresinden test yayını gerçekleştirilecektir.

Okullarımız adı geçen linkten misafir girişi butonunu kullanarak sisteme giriş yapacaklardır. Misafir girişi için okul adının yazılması yeterli olacaktır. (Örnek: Zeynep Mehmet Dönmez MTAL)

Tüm okullarımıza konferansın gerçekleştirileceği gün (23 Kasım 2017 tarihinde) https://konferans.meb.gov.tr/bilim adresinde misafir girişi butonu saat 09:30´da açılacak olup daha önce giriş yapmaları mümkün olmayacaktır.

 Okullarında akıllı tahta ve yüksek hızlı internet olanağı olanlar uygun ortamda mümkün olduğunca fazla öğrenci katılımı sağlayarak etkinliğe katılacaklardır.

Bağlantı Adresi: 

https://konferans.meb.gov.tr/bilim

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Didim Zeynep - Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://zeynepmehmetdonmezotml.meb.k12.tr/icerikler/aydin-nasaya-baglaniyor-23-kasim-2017_3815473.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)