Aydın / Kuşadası İbrahim Zeki Emgin İlkokulu

Telefon:0 (256)6149121 Adres:Ege Mah. 401 sk. no23 Kuşadası / AYDIN Web Sitesi:https://ibrahimzekiemginilkokulu.meb.k12.tr Aydın Okulları, Aydın Kuşadası Okulları, Aydın İlkokulları, Aydın Kuşadası İlkokulları, İlkokul Haberleri, Aydın İlkokul Haberleri, Aydın Kuşadası İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ibrahimzekiemginilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer koşulda, sunduğu eğitim hizmetleri ile Türk Milletinin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasını sağlamak.
MisyonBilimsel değerler ışığında düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, yaratıcı, yeni fikirlere açık, özgüven ve sorumluluk duygusuna sahip, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik değerleri benimsemiş ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, bu gelişmelere katkıda bulunan; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, yetenekli, bilgili, nitelikli öğrenmeyi öğrenen, milli kültürü özümsemiş, farklı kültürleri yorumlamayı bilen bireyler yetiştirmek.
BaşarılarOkulumuz Toplam Kalite Yönetiminde Ödül sürecine katılmıştır. Temiz Okul Projesi kapsamında Beyaz Bayrak sahibidir.Beslenme Dostu Okul Sertifikası sahibi ve Kültürel ve Sportif faaliyetlerde birçok öğrenci başarısı vardır.
Telefon0 (256)6149121
Faks000
AdresEge Mah. 401 sk. no23 Kuşadası / AYDIN
İnternet Sitesihttps://ibrahimzekiemginilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Şehir merkezine yakın olmakla birlikte Eşsiz bir Liman Şehir manzarası vardır. Konum itibari ile etrafında ana yol ve kalabalık yerleşim alanı olmadığı için Eğitime elverişli bir sessizlik ve güven hakimdir.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde bulunup il merkezi Aydın´a uzaklığı 56 km dir.Okulumuza Kuşadası aydın yolu kavşağı üzerinden Huzur Evi yanından merdivenler ile yaya gelinebildiği gibi Gönül Kent ayrımından girilerek araçlar ile de ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde bulunup il merkezi Aydın´a uzaklığı 56 km dir.
Ders Saatleri8:40/14:35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer(Kömür)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı723
  • Derslik Sayısı24
Kaynak:https://ibrahimzekiemginilkokulu.meb.k12.tr/09/09/716950/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)