Aydın / Koçarlı Mersinbeleni İlkokulu

Telefon:0256 782 12 49 Adres:Mersinbeleni Köyü KOÇARLI Web Sitesi:https://mersinbeleniilkokulu.meb.k12.tr Aydın Okulları, Aydın Koçarlı Okulları, Aydın İlkokulları, Aydın Koçarlı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Aydın İlkokul Haberleri, Aydın Koçarlı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://mersinbeleniilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan Yeniliklere Açık Öğrenmeyi Temel İhtiyaç Kabul Eden Değerlerini Yaşayan ve Yaşatan Hoşgörü Sahibi Olaylara Geniş Bir Açıdan Bakabilen Dinamik, Özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere Katılımcı. Atatürkçü, çağdaş, demokratik, laik birey yetiştirmektir.
MisyonBireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerinin; Bilgi beceri özgüvenli olmalarını Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın Gelişim İhtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yakın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon0256 782 12 49
AdresMersinbeleni Köyü KOÇARLI
İnternet Sitesihttps://mersinbeleniilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
Ulaşımİl merkezine 40 km.
İlçe Merkeze 25 km. Öğretmenler kendi arabalarıyla veya öğretmen servisiyle ulaşımını sağlamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 40 km.
İlçe Merkeze 25 km.
Servis BilgisiÖğretmenler kendi arabalarıyla veya öğretmen servisiyle ulaşımını sağlamaktadır.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08.40 - 14.10
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://mersinbeleniilkokulu.meb.k12.tr/09/08/716240/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)