Aydın Gürdamar Ortaokulu’nda Muhteşem Mezuniyet Töreni

Okulumuzdan bu yıl mezun olan 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen "2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Kep Atma ve Mezuniyet Töreni" büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni; saygı duruşu, İstiklal Marşı ve protokol konuşmaları ile başladı. Okul Müdürümüz Mesut Topal yaptığı konuşmasında; okulumuzdan bu yıl mezun olacak öğrencileri tebrik ederken, öğrencilerimize lise hayatlarında ve yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Mezun öğrencilerin selamlama geçişleri sonrasında 2022-2023 Okul Birincimiz Ömer Safa Altun, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Ardından sınıflarımız sahneye çağrılarak öğretmenlerinin ellerinden mezuniyet belgelerini aldılar. Sınıfların sahnede hatıra fotoğrafı çektirmesi ve konuşmalarla devam eden programda Kep Atma Töreni büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Son kısmında öğrencilerimizin Karaoke konseri düzenleyerek performanslarını sergilediği program, eğlence ile sonlandı.

8. sınıf öğrencilerimizi uğurladığımız "2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Kep Atma ve Mezuniyet Töreni" ‘nin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Serdivan Aydın Gürdamar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)