Aydın / Bozdoğan Bahattin - Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://bahattingultencirpanliaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGelenekten Geleceğe İnançlı Nesiller Yetiştirmek.
Tüm öğrencilerimizi gelenekten aldığı güçle geleceğe umutla bakabilen bireyler olarak yetiştirerek, bölgede güçlü, Ülkede öncü bir eğitim kurumu olmak
MisyonOkulumuz Bahattin-Gülten Çırpanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin misyonu, Milli ve Manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı, açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon0 256 414 4503
AdresAkçay Mah. Okullar Cad. No108 Bozdoğan AYDIN
İnternet Sitesihttps://bahattingultencirpanliaihl.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz İlçe merkezine yaklaşık 3 km. mesafede olup en yakın ilçe olan Nazilli´ye 30 kilometre, Aydın İl merkezine 75 kilometre mesafededir.En yakın ilçe olan Nazilli´ye her 20 dakikada bir minibüsler hareket etmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlçe merkezine yaklaşık 3 km. mesafede olup en yakın ilçe olan Nazilli´ye 30 kilometre, Aydın İl merkezine 75 kilometre mesafededir.
Servis BilgisiOkulumuz ilçe merkezinden yaklaşık 3 km. uzakta olması sebebiyle ilçe merkezinden gelen öğrenciler öğrenci servisleriyle taşınmaktadır.
Ders Saatleri08:10-17:00
Yabancı Dilİngilizce Arapça
Isınma TürüKalorifer(Kömür)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı189
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı3
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://bahattingultencirpanliaihl.meb.k12.tr/09/02/760232/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)