Atletizm Takımımızın Alpu Belediye Başkanı Sayın Gürbüz Güller'i Ziyareti

BAŞARILI SPORCULARIMIZ ALPU BELEDİYE BAŞKANI SAYIN GÜRBÜZ GÜLLERİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Alpu Belediye Başkanı Sayın Gürbüz Güller Atletizm Branşında Dereceye Giren Sporcuları Makamında Kabul Etti.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı  Okulsporları bünyesinde gerçekleştirilen Puanlı Atletizm İl müsabakalarında dereceye giren sporcularımız, Okul Müdürümüz Faruk CEYHAN, Müdür Yardımcımız Özlem TOMOĞLU DEMİR ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Orhan DEMİR eşliğinde Alpu Belediye Başkanı Gürbüz GÜLLER'i makamında ziyaret etti.

Başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik eden ve hediyelerini takdim eden Alpu Belediye Başkanı Sayın Gürbüz GÜLLER ''İlimizde düzenlenen bu tür etkinliklerden elde edilen başarılar hepimizi gururlandırmıştır. 'Çocuklarımız için yapılacak her türlü etkinlikte Alpu Belediyesi olarak yanınızdayız '' dedi.

Okulumuza yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür eden Alpu Belediye Başkanı Sayın Gürbüz GÜLLER Tarafından okulumuza plaket takdim edildi. Ziyaret sonunda sporcularımıza hediyelerini veren Alpu Belediye Başkanı Gürbüz GÜLLER, '' Çocuklarımızın ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olmasını temenni ediyorum. İlçemizde böyle başarılı sporcuların desteklenmesi ve ülke sporu adına iyi sonuçlar alacak sporcuların yetiştirilmesi tek arzumuzdur. '' dedi.

Öğrencilerimize ve okulumuza desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Gürbüz GÜLLER'e, Özel Kalem Müdürü ve Destek Hizmetleri Müdürü Sayın Murat AĞAR'a maddi manevi desteklerinden, misafirperverliklerinden ve nezaketlerinden ötürü okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Alpu Alpu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)