Atık Pil Toplama Yarışmasında Ankara Birincisi Olduk

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile Elektrik ve Elektronik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Derneği İktisadi İşletmesi ( ELDAY) işbirliğinde düzenlenen Altındağ ve Ankara genelindeki ödüllü atık pil ve elektronik atık toplama yarışması sonuçlandı. Altındağ ilçesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da zirveyi kimseye bırakmadı. 

Ankara genelinde ve Altındağ´da toplamda en çok atık pil toplayan Halim Şaşmaz İlkokulu Birinci oldu. Okulumuz öğrencileri yaklaşık 2 ton atık pil ve 500 kg elektronik atık toplamayı başararak hem il, hem de ilçe birincisi oldu. Altındağ genelinde ise yaklaşık 5 ton atık toplanarak geri dönüşüme büyük destek olundu. Dereceye giren okullar ödüllerini, Altındağ Belediyesi Akköprü Kampüsünde düzenlenen bir törenle aldı.

Yarışma sürecinde 2 ton atık pil ve 500 kg. elektronik atık toplayan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma sürecinde okulumuzda koordinasyonu yürüten Müdür Yardımcımız Sayın Ayşe Fulya AKKAYA, Öğretmenlerimiz Sayın Gülay PINARCI ve Sayın Ziya ÖZBEK’e teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Halim Şaşmaz İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)