Atasözleri ve Deyimler Sergisi

Okulumuzda Türkçe öğretmenimiz Kübra BULUT KARATAY tarafından " Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında atasözleri ve deyimler sergisi düzenlendi.

Okulumuzda Türkçe öğretmenimiz Kübra BULUT KARATAY tarafından " Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında atasözleri ve deyimler sergisi düzenlendi. Projede atasözleri ve deyimlerin  resim ve 3 boyutlu tasarımlardan oluşan materyaller sergilendi.Atasözleri ve deyimleri kendi dünyalarına göre yorumlayan öğrencilerimiz oldukça ilginç eserler ortaya koydu.


 Sergiye  Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sn. Sadık İŞLER ,okul müdürümüz, öğretmenler ve öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.


 Sergimiz daha sonra  Adnan Menderes İlkokulu’ndan gelen  minik ziyaretçiler ile şenlendi.  Öğretmenlerinden atasözleri ve deyimler hakkında detaylı bilgiler alan minik ziyaretçiler, atasözleri ve deyimlerin somutlaştırılmış halini merak ve neşeyle inceledi.


Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.



Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Selçuklu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)