Atamızın Huzurundayız.

 

       Gediksaray Şehit Satılmış Salatacı İlk-Ortaokulu 4. ve 5. sınıf  öğrencileri, öğretmenleri Yasemin BÜNYAT ve Aslıhan ÖKSEL eşliğinde Anıtkabir'e gezi düzenlediler.

      Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulunan öğrenciler saygı, minnet ve özlemle duygu dolu anlar yaşadılar. Anıtkabir'de yer alan müzeleri gezen öğrenciler, Mustafa Kemal  Atatürk'ün emanetine sonsuza kadar sahip çıkacaklarına söz verdiler.

          Anıtkabir ziyaretinin ardından 1. ve 2. TBMM binalarını ziyaret eden öğrenciler Ulusal Egemenliğin kuruluşunu ve coşkusunu yaşadılar.

          Daha sonra Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü bünyesindeki Tabiat Tarihi Müzesini gezen öğrenciler doğa tarihini anlatan çok sayıda fosil, kayaç, mineral ve maden örneklerini incelediler.

        Keyifli ve verimli bir şekilde devam eden Ankara gezisinde son durak NataVega AVM'de bulunan Akvaryum oldu. Akvaryum gezisine katılan öğrenciler onlarca tatlı su ve deniz suyu canlısını tanıma fırsatı buldular.

           Yaparak ve yaşayarak öğrenme temelli, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitim gören öğrenciler anlamlı ve verimli bu Ankara turunda hem öğrendiler hem de arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte keyifli vakit geçirdiler.

           Gezimize sağladıkları desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Mücahit AYDOĞDU'ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulmuttalip ZİYAGİL'e saygılarımızı sunar teşekkür ederiz.

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Göynücek Gediksaray Şehit Satılmış Salatacı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)