Atamızı Saygıyla ve Özlemle Andık

Bir insan ömrü düşünün; hayatını bir ülkenin yeniden ayağa kalkıp, şahlanması ve gelişmesi için harcayan, zorlu savaş cephelerinde yeri geldi aç yeri geldi uykusuz bir şekilde düşmanla çarpışan, her türlü tehlikeye rağmen kısıtlı imkanlarla koskoca bir ulusu örgütleyen, aynı zamanda silahların bombaların hiç susmadığı cephelerde bile hiç durmadan kitaplar okuyup, ülkemizin ekonomik, sanatsal, siyasal, eğitimsel, toplumsal açıdan nasıl gelişeceğinin planlarını kuran, kitap yazan, matetiğe yeni terimler kazandıran. Bir lider daha yoktur ki yeryüzünde bütün bunları korkusuzca bir insan ömrüne sığdıran. Başka bir lider yoktur ömrü savaş cephelerinde geçen ama yurtta ve dünyada barışın önemini tüm dünyaya anlatan. Her geçen gün, Atamızın bu emeklerinin, devrimlerinin, aldığı kararların, verdiği mücadelenin ülkemiz açısından nasıl bir öneme sahip olduğunu daha çok anlıyoruz. Bizlere vatanımıza her ne pahasına olursa olsun vatanımıza sahip çıkmayı, korumayı ve her anlamda gelişimi için gerekli özveriyi sağlamamızı öğütledi yeni nesillere, Türk gençliğine. 

ATAM, emanetin emanetimizdir. Sana verdiğimiz sözün her daim arkasında olup, seni anlayacağız ve her daim değerlerini yaşatacağız. Bu ülkenin başına gelen en güzel şey sensin. Şuhun şad olsun

Saygı ve Sevgilerimizle...

Anma töreninde emek veren, Atamızı öğrencilerimize büyük bir incelikle anlatan kıymetli öğretmenlerimize ve yine anma törenimizde gönülden destek olan sevgili öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Antalya Muratpaşa Ahmet Yesevi İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)