Asım Eren Okuyor!

Sayın  Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmen ve öğrencileri nezdinde Asım Eren Okuyor" adlı bir kitap okuma kampanyası başlatmaya karar verdik.

 

 

“Eğitim ailede başlar.” ilkesinden hareketle aile ortamında öğrencilerle kitap okuma etkinliği yapılacaktır.

 

Anne ve babasıyla evinde kitap okuyan öğrenci için bu ortam olumlu etkiler yaratacaktır. 

 

Anne babalar her hafta çarşamba günü saat 20.30'da düzenli olarak en az yarım saat çocuklarıyla kitap okumaya çalışacaktır.

 

Veli toplantısına gündem maddesi olarak “Ailemle Kitap Okuyorum” etkinliği eklenecek ve velilerle konuyla ilgili değerlendirmeler yapılacaktır. 

 

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmeni kitap okuma çalışmalarında aktif olarak görev alarak veli basamağında gerekli bilgilendirmeleri ve yönlendirmeleri yapacaktır. 

 

Evlerde anne ve babaların desteğiyle öğrencilerin ilgileri doğrultusunda öğrenci kitaplıkları oluşturulacaktır. Bu kitaplık öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasına katkı sağlayacaktır. 

 

İsteyen velilerimiz ve öğretmenlerimiz aileleriyle gerçekleştirdikleri kitap okuma etkinliklerinin görsellerini sınıf rehber öğretmenlerimizle paylaşabilecektir.

 

Öğretmen, veli ve öğrenci işbirliği içerisinde amacına ulaşmasını temenni ettiğimiz bu çalışmamızda bizlere vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ediyoruz. 

 

ASIM ERENLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Bor Asım Eren Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)