Artvin / Arhavi Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:0466 312 42 99 Adres:Cumhuriyet Mahallesi Arhavi / ARTVİN Web Sitesi:https://arhavicumhuriyetio.meb.k12.tr Artvin Okulları, Artvin Arhavi Okulları, Artvin İlkokulları, Artvin Arhavi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Artvin İlkokul Haberleri, Artvin Arhavi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://arhavicumhuriyetio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz Türk Eğitim Sistemi içerisinde, sürekli değişen ve gelişen dünyanın gereksinimi olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için üzerine düşeni yapsın. Okulumuz çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknoloji kullanan, bir üst kurum için en uygun davranışları kazanmış ve öğrendiklerini yaşam biçimi haline getirmiş öğrenciler yetişsin.
Okulumuz yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve destek personeli ile doğal bir uyum enerjisi ile genç insanları geleceğe hazırlayan bir kurum olmakta öncü olsun.Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MisyonEğitim kurumumuzda Milli Eğitim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli şekilde uygulamak; öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; kabiliyetleri evrensel normlarda geliştirilmiş öğrenciler yetiştirmek ve eğitim kurumumuzda öğrenmeyi öğretmek temel işlevimizdir.
Başarılar23-28 Nisan 2013 tarihinde Hatay-İskenderun’da yapılan Masa Tenisi Yıldızlar (Erkek) Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olmuşlardır.
Telefon0466 312 42 99
AdresCumhuriyet Mahallesi Arhavi / ARTVİN
İnternet Sitesihttps://arhavicumhuriyetio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet Mahallesi - Arhavi / ARTVİN
UlaşımİL :82 km
İLÇE: 2 kmVar
Merkezden UzaklıkİL :82 km
İLÇE: 2 km
Ders Saatleri08.30
14.30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı75
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://arhavicumhuriyetio.meb.k12.tr/08/03/720835/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)