Ardahan / Damal Damal Anaokulu

Telefon:04786514489 Adres:SERHAT MAH. KAMU KURULUŞLARI KÜME EVLERİ DAMAL ANAOKULU BLOK NO: 6 DAMAL / ARDAHAN Web Sitesi:https://damalanaokulu.meb.k12.tr Ardahan Okulları, Ardahan Damal Okulları, Ardahan Anaokulları, Ardahan Damal Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Ardahan Anaokulu Haberleri, Ardahan Damal Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://damalanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAnaokulumuzun vizyonu, Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda ülkemizi Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, özgün, nitelikli, yaratıcı nesillerin yetişmesi için sağlıklı temeller atmaktır.
MisyonDamal Anaokulu olarak misyonumuz, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda insani değerleri benimsemiş, bireysel kimliğiyle kültürel mirası birleştiren kişiliğe sahip, açık fikirli, liderlik özelliklerine sahip, özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, doğaya ve canlılara sevgi ve saygılı, bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda öğrenciler yetiştirerek onları bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.
Telefon04786514489
AdresSERHAT MAH. KAMU KURULUŞLARI KÜME EVLERİ DAMAL ANAOKULU BLOK NO: 6 DAMAL / ARDAHAN
İnternet Sitesihttps://damalanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Damal ilçe merkezinde olup Ardahan iline 44 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşımda bir sorun yoktur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Damal ilçe merkezinde olup Ardahan iline 44 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliYarım gün
Ders Saatleri08.00-13.00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı37
  • Derslik Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://damalanaokulu.meb.k12.tr/75/03/759642/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)