Arapça Yarışmalarında Yenikent A. İ. H. L. Coşkusu

Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi 6. Uluslararası Arapça yarışmasında metin canlandırma dalında Ayşegül Yasa adlı öğrencimizin birinciliğiyle büyük bir coşku yaşadı.

 

 04.04.2015 Cumartesi günü Serdivan İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde Serdivan Belediyesi salonunda gerçekleştirilen yarışmada bilgi yarışması dalında okulumuzu 11/E sınıfından Ayşenur Şirin, Beyzanur Türker, 11/B sınıfından Betül Arı, 11/C sınıfından Hümeyra Aydın temsil ettiler. Öğrencilerimizin  iyi bir performans sergilediği yarışmada  şiir okuma dalında 11/A sınıfından Belemir Ölmez “Her şeye rağmen yaşayacağım. “ adlı şiirle okulumuzu temsil etti. Metin canlandırmada Ayşegül Yasa “Çocukluğumun son anları” adlı metinle okulumuzu temsil ettiği yarışmada diğer okulları geride bırakarak birinci oldu.

 Yarışmada okulumuzu başarıyla temsil ederek  bizlere bu gururu ve coşkuyu yaşatan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 02.05.2015 tarihinde Kırklareli’nde yapılacak olan yarışmanın bölge finalinde okulumuzu temsil edecek olan Ayşegül Yasa’ya başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Adapazarı Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)