Aramıza Hoş Geldiniz. . .

Okulumuzu tercih ederek bizleri onurlandıran gençlerimizi tebrik ediyor, sonuçların eğitim camiamız ve okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz. 

 

Okulumuza HOŞGELDİNİZ,

Saygıdeğer Velimiz, Sevgili Öğrencimiz. Hoş geldiniz.

Diriliş Ailesi olarak öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla uygulanmak üzere hayata geçirerek mutlu bireyler oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Sizi gelecekte başarılı kılacak bilgi ve beceriler edinmeniz, milli ve manevi değerlerle hayata bakmanız için tüm paydaşlarımızla ve  tüm imkanlarımızla yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Okulumuza kayıtlar otomatik olarak yapılmış olup, diğer bilgiler için okulumuza şahsen veya internet adresini (https://diriliskaihl.meb.k12.tr) takip etmenizi rica ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Merkez Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)