Aralık Ayı Kitap Okuma Birincilerimizi Ödüllendirdik

 Okulumuzda devam etmekte olan Van Okuyor projesi kapsamında öğrencilerimiz kitap okumaya devam ediyor. Öğrencilerimizin kitap okumaya yönelik ilgi ve motivasyonlarının devam etmesi ve  daha çok güdülenmeleri için okul müdürümüz Hamdi İNAN çocuklara kitap okumanın önemini, ne tür faydalar sağlayacağını, şu anki ve ilerideki başarı durumlarını ve içinde yaşadıkları dünya ile uyumlarını olumlu yönde etkileyecek büyük bir güce sahip olduğunu anlatarak onları okumaya daha çok özendiriyor ayrıca onlara bu konuda  her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek daha çok öğrencinin okuma maratonuna katılmasını sağlıyor. 

 Bu doğrultuda bu ay en çok kitap okuyan öğrenciler belirlenerek okul müdürümüz tarafından ödüllendirildi. Ay sonunda ikinci sınıflarımızdan Ensar ÖREK, üçüncü sınıflarımızdan Hiranur AYDIN ve dördüncü sınıflarımızdan Nisanur SALÇUK adlı öğrencilerimiz aralık ayının en fazla kitap okuyan öğrencileri olup birinci olmaya ve ödül almaya hak kazandılar.

 Destekleri ve teşviklerinden dolayı okul müdürümüz Hamdi İNAN'a teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor ve hep kitapla kalmalarını temenni ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Çatak Atatürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)