Antalya / Serik Abdurrahmanlar Ortaokulu

Telefon:02427323503 Adres:Abdurrahmanlar Mahallesi, Serik/ANTALYA Web Sitesi:https://abdurrahmanlarortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Serik Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Serik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Serik Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://abdurrahmanlarortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAbdurrahmanlar Ortaokulu olarak:
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonAbdurrahmanlar Ortaokulu olarak:
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Amaç olarak, sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" yüklenebilen öğrenciler yetiştirebilmek için varız.
Biz düşünen, araştıran, yargılayan, bilgiyi teknolojiye dönüştüren öğrenciler yetiştirmek için varız.
Biz, Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne ve Ulusuna bağlı bireyler yetiştirmek için varız.
BaşarılarOkulumuzun Voleybol branşında ilçe ve il dereceleri mevcuttur. Ayrıca bölge müsabakalarına da birden fazla kez katılma hakkı elde etmiştir.
Telefon02427323503
AdresAbdurrahmanlar Mahallesi, Serik/ANTALYA
İnternet Sitesihttps://abdurrahmanlarortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAbdurrahmanlar Mahallesi
Ulaşımİl merkezine uzaklık 35 km. İlçe merkezine uzaklık 28 km.Abdurrahmanlar Kasabasından hem ilçe merkezine hem de il merkezine minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık 35 km. İlçe merkezine uzaklık 28 km.
Ders Saatleri08:20 - 15:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı157
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://abdurrahmanlarortaokulu.meb.k12.tr/07/13/705959/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)