Antalya / Manavgat Yavrudoğan Ortaokulu

Telefon:02427523232 Adres:YAVRUDOĞAN KÖYÜ/MANAVGAT Web Sitesi:https://yavrudoanortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Manavgat Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Manavgat Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Manavgat Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MisyonBüyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Telefon02427523232
Faks.
AdresYAVRUDOĞAN KÖYÜ/MANAVGAT
İnternet Sitesihttps://yavrudoanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYAVRUDOĞAN KÖYÜ/MANAVGAT
UlaşımMANAVGAT´A 18 KM, ANTALYA´YA 50 KM.MESEFADE ANTALYA-ALANYA YOLU ÜZERİNDEDİR.Ulaşım Manavgat Seyahat yada Taşağıl araçları ile sağlanmaktadır. Manavgat Seyahat araçları Manavgat merkezden 20 dakikada bir kalkmaktadır. Merkezden toplu taşıma ile yapılan ulaşım ortalama yarım saat sürmektedir.
Merkezden UzaklıkMANAVGAT´A 18 KM, ANTALYA´YA 50 KM.MESEFADE ANTALYA-ALANYA YOLU ÜZERİNDEDİR.
Servis BilgisiÖğretmen servisimiz bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08:40-15:10
Isınma TürüKlima ile sağlanmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı68
Kaynak:https://yavrudoanortaokulu.meb.k12.tr/07/12/757684/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)