Antalya / Manavgat Şelale Anadolu Lisesi

Telefon:0242 / 746 94 95 Adres:Milli Egemenlik Mah. 9032 Sk No6 Manavgat / ANTALYA
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. OKULUMUZDAN İLÇE MERKEZİNE YÜRÜYÜŞ MESAFESİ YAKLAŞIK 15 DAKİKADIR.
OKULUMUZA ULAŞIM, HER 10 DAKİKADA BİR ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ ÇALIŞMAKTADIR. MANAVGAT DOĞU GARAJINDAN KALKIP ŞEHRİN ÇEŞİTLİ SEMTLERİNDEN VE DE ŞEHİR MERKEZİNDEN GEÇEN OTOBÜSLERİNİN RİNG SEFERLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Web Sitesi:https://selaleanadolulisesi.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Manavgat Okulları, Antalya Anadolu Liseleri, Antalya Manavgat Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Antalya Anadolu Lisesi Haberleri, Antalya Manavgat Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://selaleanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Bakanlığının amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülkemizin milli bütünlüğüne önem veren, kendisi ve yakın çevresi ile barışık yaşayabilen; giderek küçülen dünyada bireysel gelişimin en güzel yatırım olduğu bilincinde; insani değerlerle donatılmış, tarihi kültürü ile yoğrulmuş, Türkçeyi en güzel biçimde kullanabilen; özgüveni tam; eğitim ömür boyunca devam ettiğini bilincinden hareketle her türlü başarının ancak etkili ve düzenli bir çalışma ile elde edilebileceğini kişiselleştirmiş; zararlı düşünce, anlayış ve alışkanlıklardan kendini sakınan; toplumundan aldığını harmanlayıp fazlasıyla toplumuna sunabilen bireyler yetiştirmektir.
MisyonYüksek öğrenimin bir ihtiyaç olduğu bilincinden hareketle; yalnızca iş bulmak değil bireysel ve toplumsal yapımızın evrensel değerler ile bütünleşebilmesi için en geçerli yol olarak kabul ederek mesleki, sosyal ve bireysel tercihlerini yapabilen; kendi deneyimlerini çevresi ile paylaşan, başarının haklı gururunu onurla taşıyan mütevazi gençler yetiştirmek.
Telefon0242 / 746 94 95
Faks0242 742 69 09
AdresMilli Egemenlik Mah. 9032 Sk No6 Manavgat / ANTALYA
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. OKULUMUZDAN İLÇE MERKEZİNE YÜRÜYÜŞ MESAFESİ YAKLAŞIK 15 DAKİKADIR.
OKULUMUZA ULAŞIM, HER 10 DAKİKADA BİR ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ ÇALIŞMAKTADIR. MANAVGAT DOĞU GARAJINDAN KALKIP ŞEHRİN ÇEŞİTLİ SEMTLERİNDEN VE DE ŞEHİR MERKEZİNDEN GEÇEN OTOBÜSLERİNİN RİNG SEFERLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
İnternet Sitesihttps://selaleanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ MANAVGAT´TA MİLLİ EGEMENLİK MAHALLESİNDE KONUMLANMIŞ OLUP MİLLİ EGEMENLİK İLKOKULU/ORTAOKULU VE DE MANAVGAT DEVLET HASTANESİ İLE KOMŞUDUR.
UlaşımOKULUMUZA ULAŞIM, HER 10 DAKİKADA BİR ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ ÇALIŞMAKTADIR. MANAVGAT DOĞU GARAJINDAN KALKIP ŞEHRİN ÇEŞİTLİ SEMTLERİNDEN VE DE ŞEHİR MERKEZİNDEN GEÇEN OTOBÜSLERİNİN RİNG SEFERLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. OKULUMUZDAN İLÇE MERKEZİNE YÜRÜYÜŞ MESAFESİ YAKLAŞIK 15 DAKİKADIR.
Ders Saatleri08:30-15:50
Yabancı DilİNGİLİZCE-ALMANCA
Isınma TürüELEKTRİK-KLİMA
İnternet BağlantısıMetro Ethernet
  • Öğretmen Sayısı48
  • Öğrenci Sayısı718
  • Derslik Sayısı23
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://selaleanadolulisesi.meb.k12.tr/07/12/971737/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)