Antalya / Manavgat Çağlayan Ortaokulu

Telefon:0 242 746 10 83 Adres:Aşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi Manavgat/Antalya Web Sitesi:https://07caglayanoo.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Manavgat Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Manavgat Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Manavgat Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://07caglayanoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNE OLMAK İSTİYORUZ? İstiyoruz Ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğreten hem de öğrenenler birbirlrerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın prensibiyle eğitimimizi yapmaktayız.
MisyonNEDEN VARIZ? Biz Çağlayan Ortaokulu Öğretmen ve personelleri bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlama, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişim ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
Telefon0 242 746 10 83
AdresAşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi Manavgat/Antalya
İnternet Sitesihttps://07caglayanoo.meb.k12.tr
Harita
UlaşımManavgat ilçesi Antalya iline bağlıdır.
Antalya Manavgat arası 79 Km´dir. Okulumuz manavgat merkezde yer almaktadır.Merkeze uzak mahallelerden belediye otobüs ve minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkManavgat ilçesi Antalya iline bağlıdır.
Antalya Manavgat arası 79 Km´dir. Okulumuz manavgat merkezde yer almaktadır.
Isınma TürüKlima ile ısıtma yapılmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı76
  • Öğrenci Sayısı1130
  • Derslik Sayısı28
  • Atölye Sayısı2
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://07caglayanoo.meb.k12.tr/07/12/708742/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)