Antalya / Kumluca Karacaören Karabük İlkokulu

Telefon:02428941140 Adres:Karacaören Mah. Kumluca/Antalya Web Sitesi:https://karacaorenkarabukilkokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Kumluca Okulları, Antalya İlkokulları, Antalya Kumluca İlkokulları, İlkokul Haberleri, Antalya İlkokul Haberleri, Antalya Kumluca İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile birleştirilmiş sınıflı okul olarak diğer okulların seviyesine ulaşmaya gayret etmek.
MisyonA)Kişisel Açıdan;
1.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve becerileri kazandırmak.
2.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.
B)Toplumsal Açıdan;
Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak.
C) İnsan İlişkileri Açısından;
Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içindeçalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Telefon02428941140
AdresKaracaören Mah. Kumluca/Antalya
İnternet Sitesihttps://karacaorenkarabukilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri1300 nüfuslu bir köydür.
Ulaşımİl merkezine 110 km
ilçe merkezine 18 kmÖzel arabayla yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 110 km
ilçe merkezine 18 km
Servis BilgisiYok
Ders Saatleri08:30-14:10
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKlima,Soba
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://karacaorenkarabukilkokulu.meb.k12.tr/07/11/702768/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)