Antalya / Korkuteli Kayabaş İlkokulu

Telefon:2426646040 Adres:Kayabaş Köyü Korkuteli Antalya Web Sitesi:https://korkutelikayabasilkokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Korkuteli Okulları, Antalya İlkokulları, Antalya Korkuteli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Antalya İlkokul Haberleri, Antalya Korkuteli İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKöyün ve çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MisyonTürk milli eğitiminin genel ve özel amaçlarına bağlı, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda geçmişine saygılı, geleceğe güvenle bakan, demokrasi ve insan haklarına inanan öğrenciler yetiştiren, kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran ve okuyan bireylerin yetiştiği, öğrencilerin akla ve bilime dayalı hayata ve geleceğe hazırlandığı, öğretmen, öğrenci ve velilerin iş birliği ile çalıştığı bir kurum olmaktır.
Telefon2426646040
AdresKayabaş Köyü Korkuteli Antalya
İnternet Sitesihttps://korkutelikayabasilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYüksek rakımlı ve yayla olması nedeniyle yaz mevsiminde kalabalık bir nüfusa sahiptir. Kış mevsiminde ise halk genellikle Antalya İline göç ettiğinden nüfus oldukça azalmaktadır.
Ulaşımİlçe merkezine 50 km. , İl merkezine 110 km. Burdur İli Söğüt Kasabasına 5 km. Fethiye - Antalya, Fethiye - Burdur ve Fethiye - Denizli Karayolu üzerinde olması nedeniyle her saat otobüs bulunabilir. Fakat ilçe ve il merkezine uzak olması olumsuz tarafıdır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 50 km. , İl merkezine 110 km. Burdur İli Söğüt Kasabasına 5 km.
Ders Saatleri08:50 - 14:40
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı22
  • Derslik Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://korkutelikayabasilkokulu.meb.k12.tr/07/10/702733/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)