Antalya / Korkuteli Dereköy Ortaokulu

Telefon:02426478087 Okul Müdürü Tel 05336529241 Adres:Dereköy Köyü Korkuteli ANTALYA Web Sitesi:https://derekoyortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Korkuteli Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Korkuteli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Korkuteli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://derekoyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitimle ilgili tüm taraflar arasında iyi diyalog oluşturmuş, fizik ortamı ve eğitimiyle çevrede örnek gösterilen, kişilikli, demokratik, dürüst bireyler yetiştiren, ekonomik ve sosyal sorunları yine öğrencilerle çözmeyi başarmış, topluma yararlı kampanyalar düzenleyen, topluma mükemmel temel taşları yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
İSTİYORUZ Kİ...
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
BİZ... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına saygılı, demokrasiye inanan, katılımcı, vatana ve millete yararlı bireyler yetiştirmek için, en verimli şekilde eğitim ve öğretim faaliyeti gerçekleştirmek için VARIZ.
MisyonMilli Eğitim Sisteminin ilke ve prensiplerine uygun olarak öğrencilerimizi;
Önyargısız, hoşgörülü, objektif, üretken, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik gören, kendisiyle barışık, kendine güvenen, kendini gerçekleştiren, insan onuruna uygun eleştiri yapan, eleştiriye açık, özeleştiri yapabilen, dünyadaki gelişmeleri takip eden, özdeğerlerine bağlı, yeteneklerinin farkında, Atatürkçülüğü özümsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, topluma yararlı bireyler haline getirmektir.
Telefon02426478087 Okul Müdürü Tel 05336529241
Faks02426478087
AdresDereköy Köyü Korkuteli ANTALYA
İnternet Sitesihttps://derekoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımiL MERKEZİNE UZAKLIK: 70 KM
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 10 KMÖĞRETMENLERİMİZ İLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR. İSTEYEN ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ ARAÇLARI İLE GELİP GİTMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkiL MERKEZİNE UZAKLIK: 70 KM
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 10 KM
Ders Saatleri08:30-15:20
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı30
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://derekoyortaokulu.meb.k12.tr/07/10/706929/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)