Antalya / Korkuteli Alaeddin Ortaokulu

Telefon:02426433336 Adres:Alaaddin Keykubad Caddesi No 78 Korkuteli/Antalya Web Sitesi:https://alaeddinortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Korkuteli Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Korkuteli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Korkuteli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://alaeddinortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon"Türk Milli Eğitimi"nin hedefleri doğrultusunda, vatanına, milletine hizmet şuurunu taşıyan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve bunları geleceğe taşıma gayretinde olan, çağın en iyisi olma gayesi güden bilinçli, dinamik bir nesil yetiştirmek temel ülkümüzdür.
MisyonÖğrencilerimizi hayatın her türlü şartına hazırlamak, onların öncelikle kendilerini keşfederek ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştirmelerine fırsat sunmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek çağın gereklerini yerine getiren ve çağa yön vermeyi kendilerine amaç edinen ve çevresine karşı duyarlı, vatana, millete faydalı olmayı gözeten, gayretli ve azimli bireyler yetiştirmek kurumumuzun başlıca amaçlarındandır.
Telefon02426433336
Faks(242) 643 3336
AdresAlaaddin Keykubad Caddesi No 78 Korkuteli/Antalya
İnternet Sitesihttps://alaeddinortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Korkuteli ilçesinin tek yeşil alanı olarak kalan Alaaddin Mahallesinde yer almaktadır. Alaaddin Mahallesi ilçenin en eski yerleşim yerlerinden biri olup ilçenin en önemli tarihi mimarilerine ev sahipliği yapmaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde olup Antalya iline 60 km uzaklıktadır.İlçemiz il merkezine 60 km uzaklıkta olup il-ilçe arası ulaşım duble yol ile sağlanmaktadır. Korkuteli otogardan Antalya´ya sabah 06.40-akşam 19.00 saatleri arasında minibüslerle de ulaşım sağlayabilirsiniz. Her 20 dakikada bir araç hareket etmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde olup Antalya iline 60 km uzaklıktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuzda öğrenci mevcudu azdır. Her sınıf kademesinden 1 şube mevcuttur.
Ders Saatleri08.40-15.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer ile ısınma sağlanmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
ProjelerSıfır Atık, Okullar Hayat Olsun
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı42
  • Derslik Sayısı7
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://alaeddinortaokulu.meb.k12.tr/07/10/706977/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)