Antalya / Kepez Varsak İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://varsakiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOKULUMUZDA HER VELİ ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA HEM ÖĞRETMENLER HEM DE ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSIN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA ÇALIŞANLAR, GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUN. İSTİYORUZ Kİ.. OKULUMUZDA HERKES, HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN. ‘’ BİZ NE OLABİLECEĞİMİZİ DEĞİL, NE OLDUĞUMUZU BİLİRİZ’’

Okulumuz e-Guvenlik konusunda gerekli tedbirleri almak ve öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek için gerekli kararları almıştır.Bu kapsamda, sürekli güncel bilgiler doğrultusunda bilgilendirme seminerleri düzenlenmekte ve tanıtıcı broşürler hazırlanmaktadır.
MisyonVARSAK İMAM HATİP ORTAOKULU MİSYONU OLARAK‘’NEDEN VARIZ’’ BİZ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ. İNANIYORUZ Kİ... ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİĞİMİZDİR. İNANIYORUZ Kİ... ÖĞRENCİLERİMİZ BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZIN ODAK NOKTASIDIR VE AMAÇLARIMIZA TEMEL OLUŞTURURLAR. İNANIYORUZ Kİ... HEPİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI ARTIRMAK İÇİN KARŞILIKLI OLARAK SORUMLULUK ALIRIZ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIRIZ. İNANIYORUZ Kİ... BİZ, BİRBİRİMİZE VE KENDİMİZE GÜVENİRİZ. ÖĞRENCİLERİMİZE BİREY OLARAK SAYGI DUYAR, ONLARI KORUYUP GÖZETİRİZ. FARKINDAYIZ Kİ... BİZ FARKLIYIZ, YETENEKLİ, ENERJİK, COŞKULU VE ÜRETKENİZ.

Okulumuz e-Guvenlik konusunda gerekli tedbirleri almak ve öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek için gerekli kararları almıştır.Bu kapsamda, sürekli güncel bilgiler doğrultusunda bilgilendirme seminerleri düzenlenmekte ve tanıtıcı broşürler hazırlanmaktadır.
Telefon0 242 4172070
Faks(242) 417 2070
AdresAktoprak Mahallesi Mahallesi 1014 Sokak No 3 Kepez /ANTALYA
İnternet Sitesihttps://varsakiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE
UlaşımİLÇE MERKEZİVF-01,VL 13,VF 65A ,VC-14 VF-02,VS 18 OTOBÜSÜ İLE ESKİ VARSAK BELEDİYESİ KAVŞAĞINDA İNİLİR.
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİ
Servis BilgisiVAR
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA 08:20
DERS BİTİŞ 12:50

ÖĞLEN ARASI

DERS BAŞLAMA 13:30
DERS BİTİŞ 15:05

SADECE PAZARTESİ GÜNÜ DERS BİTİŞ SAATİ: 16:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006
Projelere-twinning, Tübitak 4006
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı633
  • Derslik Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://varsakiho.meb.k12.tr/07/18/701452/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)