Antalya / Kepez Süleyman Demirel Ortaokulu

Telefon:0 242 331 28 41--0 242 331 28 41 Adres:Fatih Mahallesi 3422 Sokak No 7 KEPEZ / ANTALYA Web Sitesi:https://suleymandemireloo.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Kepez Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Kepez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Kepez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://suleymandemireloo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSüleyman Demirel Ortaokulu´nu; saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmek, mükemmel bir dünya için, kendini ve toplumunu sürekli geliştiren mutlu insan yetiştirmektir. Öğrencilerimize Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek "Çağdaş, bilgili, katılımcı, ve aydın yurttaşlar" olarak yetiştirmektir. Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunmaktır. Eğitim teknolojileri ile donatılmış, çevresine öncülük eden; öğrencilerini, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler olarak yetiştiren, tüm çalışanlarının her gün daha ileriye ulaşmak için çaba içerisinde olduğu, en kaliteli eğitim kurumlarından biri olmaktır.
MisyonSüleyman Demirel Ortaokulu Ailesi Olarak,Ülkesine faydalı, iyilik, doğruluk, dürüstlük ve adaletlilik gibi nitelikleri olan, milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin gelişme ve yerleşmesine önem ve ağırlık veren Tepecik İlköğretim Okulu olarak Internet´teki yerini almasının sevincini, gururunu yaşıyoruz. Tepecik İlköğretim Okulu ailesi olarak, bütün öğrencilerin, Atatürk´ün "ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR" sözü doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarını anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daime yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı haklarını bilen ve koruyan bireyler kazandırmak için varız.
Telefon0 242 331 28 41--0 242 331 28 41
AdresFatih Mahallesi 3422 Sokak No 7 KEPEZ / ANTALYA
İnternet Sitesihttps://suleymandemireloo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFatih Mahallesi, Kepez
UlaşımMerkez /Kepez İlçesinde İlçe milli Eğitim Müdürlüğüne 6 km, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 km uzaklıktadır.Tramvay, Dolmuş
Merkezden UzaklıkMerkez /Kepez İlçesinde İlçe milli Eğitim Müdürlüğüne 6 km, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiTaşımalı Eğitim yoktur.
Ders Saatleri07:30-13:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı226
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://suleymandemireloo.meb.k12.tr/07/18/703655/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)