Antalya / Kepez Şahinevler Ortaokulu

Telefon:02423257610 Adres:Şahinevler İÖO, Kuzeyyaka Mah. Şelale Cad. 2548 Sok. No. 5 Antalya, Kepez Antalya Web Sitesi:https://sahinevlerio.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Kepez Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Kepez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Kepez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sahinevlerio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenmek için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluştuğu verilen hizmetlerin sonucunda memnuniyetlerin sürekli yükseldiği Atatürkçü düşünceyi benimseyen öğrencileriyle ve çalışanlarıyla bir Şahinevler İlköğretim Okulu yaratılması vizyonuna sahibiz.
MisyonMilli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Şahinevler İlköğretim Okulu bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, yeteneklerini geliştirmek, öğrencilerin bilgili, araştırmacı, yaratıcı, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendini, ailesini, okulunu, vatanını ve milletini seven, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan öğrenciler yetiştirmek, okul olarak her yönden tercih edilmek, başarılarımızı öğrencilerimizle paylaşmak, öğrencilerimizin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
Telefon02423257610
Faks(242) 325 7610
AdresŞahinevler İÖO, Kuzeyyaka Mah. Şelale Cad. 2548 Sok. No. 5 Antalya, Kepez Antalya
İnternet Sitesihttps://sahinevlerio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yerikuzeyyaka mh. Kepez ANTALYA
Ulaşım8 km ilçe merkezine 1-2 km arasıDolmuş- Otobüs
Merkezden Uzaklık8 km ilçe merkezine 1-2 km arası
Servis Bilgisiservisli
Ders Saatleri08.30 - 15.05
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerfutsal- hentbol- voleybol- atletizm- dart
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı755
  • Derslik Sayısı17
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sahinevlerio.meb.k12.tr/07/18/709578/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)