Antalya / Kepez Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu

Telefon:0242 3466896 Adres:Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No 65 Kepez / ANTALYA ........................................................................................................................ twitter.com/AvniCollu ..... www.instagram.com/avnicollu712667 Web Sitesi:https://huseyinavnicolluortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Kepez Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Kepez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Kepez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://huseyinavnicolluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBüyük Atatürk´ün "Türk Milletinin geleceği, bugünkü evladının doğru görüşü, yorulmak bilmez çalışkanlığı ile büyük ve parlak olacaktır." sözünden hareketle Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda yetişen, gelişen teknolojiyi yakından izleyip uygulayabilen bilgili, becerikli, kendine güvenen, kendisine, ailesine, milletine karşı sorumluluk sahibi, sosyal ve kültürel alanlarda öncü, değişime ve sürekli gelişimin önemine inanan, ekip ruhuyla hareket eden ve yaptığından daha iyisini yapmak için azmeden hedef insanı yetiştirmektir.
MisyonGeleceği tahmin eden değil, İlk´leri ve En´leriyle geleceği bugünden planlayan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak istiyoruz.
Telefon0242 3466896
AdresÖzgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No 65 Kepez / ANTALYA ........................................................................................................................ twitter.com/AvniCollu ..... www.instagram.com/avnicollu712667
İnternet Sitesihttps://huseyinavnicolluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖzgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No:65
Ulaşımİl Merkezine 5 dakika, İlçe Merkezinin tam ortasındaÖzdilekpark karşı arasından girilerek; cumartesi pazarı yolu üzerinde Evren büfeden sola döndükten sonra 200 metre ilerde solda.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 5 dakika, İlçe Merkezinin tam ortasında
Ders Saatleri08.30 - 15.05
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüElektrik - Klima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı67
  • Öğrenci Sayısı1146
  • Derslik Sayısı35
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://huseyinavnicolluortaokulu.meb.k12.tr/07/18/712667/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)