Antalya / Kaş Çavdır Ortaokulu

Telefon:02428422285 Adres:Çavdır Köyü Kaş / ANTALYA Web Sitesi:https://kascavdirortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Kaş Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Kaş Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Kaş Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kascavdirortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayat ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “ model okul” olmaktır.
MisyonUlu Önder Atatürk ilkeleri ışığında, sevgi ve saygıya, doğru adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarları paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine , araştırma ve analitik düşüncesinin geliştirilmesine, eleştiriye, açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı, barışçıl, insancıl, irdeleyen, ve sorgulayan çağdaş bir dünya inancı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel, gelişime katkısına, ve ÇAVDIR ORTAOKULU olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.
Başarılarİlçemizde yapılan sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak elde ettiği çok sayıda başarı bulunmaktadır.
Telefon02428422285
Faks02428422285
AdresÇavdır Köyü Kaş / ANTALYA
İnternet Sitesihttps://kascavdirortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz Antalya ilinin en büyük köyü olup Patara antik kentine kuşbakışına bakıp arkasına Duman Dağı´nı alarak zeytin bahçeleri içerisinde deniz manzaralı şirin evlerinin olduğu her sabah kuş cıvıltılarıyla uyanacağınız kahvaltınızda her sabah taze yumurta, süt, domates ve biberin en lezzetlisini bulacaksınız.
UlaşımANTALYA il merkezine uzaklık :260 km.
KAŞ ilçe merkezine uzaklık :50 km. Çavdır Köyü´ne ait dolmuşlar bulunmaktadır.Genel olarak öğretmenler ulaşım için şahsi araçlarını kullanmaktadır.
Merkezden UzaklıkANTALYA il merkezine uzaklık :260 km.
KAŞ ilçe merkezine uzaklık :50 km.
Ders SaatleriDers başlama saati 09:00
Ders bitiş saati 15:40
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı224
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://kascavdirortaokulu.meb.k12.tr/07/09/703914/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)