Antalya / Gazipaşa Ekmel Şehit Mesut Yılmaz Ortaokulu

Telefon:0242 572 37 71 Adres:Ekmel Mahallesi GAZİPAŞA / ANTALYA Web Sitesi:https://ekmelsehitmesutyilmazortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Gazipaşa Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Gazipaşa Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Gazipaşa Ortaokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTüm öğrencilerimiz mutluluk duyacakları bir ortamda eğitim görsünler. Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler. Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul toplumu olalım. Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar. Kurum olarak okulumuz, Ulusal Kalite Başarı Ödülü alan okullardan olsun.
MisyonTürkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde; “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek, öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir ortamda, öğretmenlik ruhunu vererek, onları geleceğin öncüsü eğitim liderleri olarak eğitmek ve evrensel değerlere sahip model bir okul toplumu oluşturmaktır.
Telefon0242 572 37 71
Faks0242 572 37 71
AdresEkmel Mahallesi GAZİPAŞA / ANTALYA
İnternet Sitesihttps://ekmelsehitmesutyilmazortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMERKEZ MAHALLE
UlaşımMERKEZ.
Merkezden UzaklıkMERKEZ
Ders Saatleri08.40
15.50
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı94
  • Derslik Sayısı31
Kaynak:https://ekmelsehitmesutyilmazortaokulu.meb.k12.tr/07/06/713781/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)