Antalya / Gazipaşa Atatürk Ortaokulu

Telefon:0 242 572 16 36 Adres:Bakılar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No123 Gazipaşa/ANTALYA Web Sitesi:https://gazipasaataturkortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Gazipaşa Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Gazipaşa Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Gazipaşa Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gazipasaataturkortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTüm öğrencilerimiz mutluluk duyacakları bir ortamda eğitim görsünler. Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler. Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul toplumu olalım. Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar. Kurum olarak okulumuz, Ulusal Kalite Başarı Ödülü alan okullardan olsun.
MisyonTürk milli eğitiminin temel amaçlarına uygun, yaptığı işi iyi yapan, ekip çalışmasına önem veren, insanı ve doğayı seven, farklı düşünceleri zenginlik sayan, hoşgörülü, saygılı, geçmişini bilen, geleceğe şekil veren, zararlı alışkanlıklardan uzak duran, ülkesini seven ve yücelten, bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 242 572 16 36
AdresBakılar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No123 Gazipaşa/ANTALYA
İnternet Sitesihttps://gazipasaataturkortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBakılar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:123 Gazipaşa
Ulaşımİlçe merkezine 4 Km, İl merkezine 184 Km uzaklıktadır.Şehiriçi otobüs seferleri düzenlenmemektedir. Özel araçla okula ulaşabilirsiniz.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 4 Km, İl merkezine 184 Km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00 - 16:00
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı62
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://gazipasaataturkortaokulu.meb.k12.tr/07/06/713750/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)