Antalya / Demre Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu

Adres:Köşkerler Mahallesi Köşkerler Sokak No88 Demre Antalya Web Sitesi:https://sehithuseyintopkayaortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Demre Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Demre Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Demre Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehithuseyintopkayaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim sisteminin genel amaç ve Temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; Milli Birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim ve öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir biçimde yerine getirilmesi,eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılmasını,çalışanların etkinlik ve verimliliklerinin arttırılması,çalışan,hizmet alan veli ve öğrencilerimizin memnuniyetlerinin arttırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
MisyonTürk Milli Eğitim Sisteminin gelişimine sağlanacak katkılarla, Köşkerler İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve tüm çalışanları “Bilgi Çağının” gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, tüm öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim ve eğitim anlayışını kurumumuza taşıyan, Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, nitelikli, seçkin bir kurum olmaktır.
AdresKöşkerler Mahallesi Köşkerler Sokak No88 Demre Antalya
İnternet Sitesihttps://sehithuseyintopkayaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖŞKERLER MAHALLESİ KÖŞKERLER SOKAK NO:88
Ulaşımİl merkezine 140, ilçe merkezine 3KMAntalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 3 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır. İlçemizde toplu taşıma bulunmamaktadır. Okulumuza ulaşım şahsi imkanlarla sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 140, ilçe merkezine 3KM
Ders Saatleri09.00
16:00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı122
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://sehithuseyintopkayaortaokulu.meb.k12.tr/07/08/704407/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)