Antalya / Alanya Berat - Hayriye Cömertoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:0242 527 53 20 Adres:Alarahan Yolu No 56 Okurcalar Mahallesi Alanya / ANTALYA
İlçeye uzaklık 31 km´dir.
İle uzaklık 104 km´dir
Okulumuzun servisleri öğrenci ulaşımını sağlamaktadır.Bununla birlikte Alanya-Okurcalar-Manavgat hattı yolcu taşıma araçları ile de ulaşım imkanı vardır.
Web Sitesi:https://bhccplokurcalar.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Alanya Okulları, Antalya Çok Programlı Anadolu Liseleri, Antalya Alanya Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Antalya Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Antalya Alanya Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://bhccplokurcalar.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖmür boyu öğrenmeyi davranış haline getirmek isteyen, öğrenmek için çaba harcayan, özgüvenini kazanmış olan, teknolojinin insana hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, araştırma ve geliştirmeyi hedef haline getiren, ilmi düşünceye önem veren,lider,teknolojik gelişmelere öncülük edebilecek, kişilikli, ahlaki değerlere sahip girişimci bireyler yetiştirmektir.
MisyonLider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş kaliteli insanlar yetiştirerek ; Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen ahlaklı bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BaşarılarOSYM-YGS-LYS 2015,2016,2017 sonuçlarına göre üniversiteye yerleşme oranı meslek liseleri ortalamasının üzerinde olmuştur.2015,2016,2017 yılı Ferdi ve Takım olarak sportif başarılarla doludur.
Telefon0242 527 53 20
Faks0242 527 53 21
AdresAlarahan Yolu No 56 Okurcalar Mahallesi Alanya / ANTALYA
İlçeye uzaklık 31 km´dir.
İle uzaklık 104 km´dir
Okulumuzun servisleri öğrenci ulaşımını sağlamaktadır.Bununla birlikte Alanya-Okurcalar-Manavgat hattı yolcu taşıma araçları ile de ulaşım imkanı vardır.
İnternet Sitesihttps://bhccplokurcalar.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Alanya ilçemizin Okurcalar Mahallesinde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuzun servisleri öğrenci ulaşımını sağlamaktadır.Bununla birlikte Alanya-Okurcalar-Manavgat hattı yolcu taşıma araçları ile de ulaşım imkanı vardır.
Merkezden Uzaklıkİlçeye uzaklık 31 km´dir.
İle uzaklık 104 km´dir
Servis Bilgisiokulumuzda öğrenci servisi vardır
Yabancı Dilİngilizce-Almanca
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerTÜRKİYE,İL VE İLÇE SEVİYESİNDE TAKIM VE BİREYSEL MÜSABAKALARA İŞTİRAK YAPILMAKTADIR.OKUL İÇİ MÜSABAKALAR DEVAM ETMEKTEDİR.
Bilimsel EtkinliklerAKADEMİK VE MESLEKİ PROJELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR
ProjelerAKADEMİK VE MESLEKİ PROJELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR
  • Öğretmen Sayısı47
  • Öğrenci Sayısı324
  • Derslik Sayısı23
  • Atölye Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://bhccplokurcalar.meb.k12.tr/07/03/962078/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)